LED & Angel eyes

angel-eye-300x135

Estetica in domeniul auto reprezinta cheia succesului, fie ca vorbim de sisteme de iluminare, tuning exterior sau transformari radicale ale masinii, modul in care toate aceste modificari creeaza un intreg difera de la un om la altul in fuctie de cromatica si cerintele fiecaruia. Daca in general modificarile masinii trebuie sa serveasca si sa aduca un plus in ceea ce priveste utilitatea. Cand spunem tuning, o importanta deosebita o are strict aspectul final.

Privind in trecut si analizand modul in care se intelege termenul de tuning, observam ca cele mai potrivite modele apartin marcii BMW (E36,E39,E46,E90…….etc). Gandul la marca bavareza se confunda automat in constiinta cunoscatorilor cu tehnologia ccfl ring (angel eyes), tehnologie ce s-a impus in timp si pe alte modele.

O alta tehnologie de iluminat auto o reprezinta LED marker-ul (nuantator ccfl) tot mai popular in ultimul timp, datorita efectului pe care il are asupra aspectului. Led marker-ul reprezinta solutia ideala daca doriti o schimbare eleganta dar care in acelasi timp sa nu modifice intr-un mod radical aspectul farurilor si modul de propagare al razei de lumina.

Ccfl_Angel_Eyes

accesoriiautotuning

carpartstuning

youtube